11
Apr
10

Neljapäev with Lazers: volume 21!

Pikka juttu ei tee. Lazers tuleb — that’s what’s up! 15. aprill, klubi Maailm. Tajo jagab bassi, Mowka biiti. Klõpsu teeb Mr. Whip ja visuaale Taavi. Maikuus läheb Maailm remonti niiet kes teab mille jälle lasereid saab. No kuule.

Digiflaier | Facebook event | Mr. Whip | Klubi Maailm

Advertisements

41 Responses to “Neljapäev with Lazers: volume 21!”


  1. April 13, 2010 at 22:02

    kui madist ei ole, siis mina ei tule 😦

  2. April 14, 2010 at 00:45

    Madis, peab Poolas vaimu üleval hoidma

  3. April 15, 2010 at 02:37

    oo, Tajo uus avatar. Bodoni italic?

  4. April 15, 2010 at 13:21

    muide taavi valmistas tänaseks hulga suviseid surfi- ja ookeanivisuaale ette. tulge kindlasti vaatama.

  5. 8 tiith
    April 16, 2010 at 12:37

    keegi laseritega pihta ka sai ?

  6. 9 MM
    April 16, 2010 at 13:25

    Vabandan juba ette, et ma teemast nyyd natuke mööda räägin, kuid kas Championship Soundi mingit digiflaierit või Facebook eventi ka tuleb? Plakatid juba linna peal üleval ja minu mäletamist mööda peaks sir Tajo ka seal mängima. Ajaks lihtsalt sõbrad-sõbrannad ka juba tagajalgadele, et nad kohale tuleksid :).

  7. April 16, 2010 at 15:49

    ma tean et facebook event on siin: http://www.facebook.com/event.php?eid=111713698844558&ref=ts uurin ka digiflaieri kohta.

  8. April 16, 2010 at 17:35

    eilse peo salvestus koos kõigi krutskitega: http://soundcloud.com/tajo/neljapaev-with-lazers-volume-21 aitäh robertile vajaliku lindistustehnika laenutamise eest.

  9. April 17, 2010 at 00:16

    naiss-naiss, gypsis lets go

  10. 13 Izabelle
    April 17, 2010 at 14:09

    Mis lugu salvestuses 2.03 on ? 🙂

  11. April 17, 2010 at 14:18

    Bart B More – Romane (Rubix Remix) lõpeb ja Yolanda Be Cool & DCUP – We No Speak Americano algab

  12. 15 johan
    April 17, 2010 at 15:10

    lindistusest järeldades selle etteaste saatel tõmbaks maailmas kinni kyll kui ma tartu tudeng oleks… mõnusalt klassikuid ja iga natukese aja tagant võimalus joogijärgi käia ja õues jalutada jne 😀

  13. April 17, 2010 at 15:22

    ilma publikuta on imelik kuulata kuidagi 😀 samuti jääb kolmes kohas arusaamatuks, miks muusika vait jäi = cedari toide tiriti tantsuhoos välja

  14. April 17, 2010 at 15:24

    ega ta kodus kuulamise teip tõesti väga pole. ja ma võtan johani kommentaari komplimendina 😀

  15. 18 Izabelle
    April 17, 2010 at 15:38

    hoho, minu paha, i’m such an idiot. mõtlesin 2 tund, 2 minut ja siis nii 15 sekundit ehk..see rokikas!:)

  16. April 17, 2010 at 15:46

    Gossip – Standing in the Way of Control (Soulwax Nite Version)

  17. 20 Izabelle
    April 17, 2010 at 20:19

    laul pärast gossipit ikka

  18. April 17, 2010 at 21:21

    Franz Ferdinand – Do You Want to (Erol Alkan Remix)

  19. 22 johan
    April 17, 2010 at 21:31

    yhe 3 ja pooletunnise bolognese-valmistamis protsessi juurde pakub kyll parajalt muigamist ja tuiamist :D:D:D

    hetkel olen 2 tunni peal ca… huvitav kas crazy frog ka ära tuleb 😀

  20. April 17, 2010 at 23:15

    Johan sul votab niii kaua aega bolognese valmistamine? Ma arvasin et ma olen aeglane kokk aga yle 2-3 tunni olen ma ainult rohelise thai curry ja suure koguse sushi peale kulutanud 😀

    Samas ilmselt tuli ikka paris maitsev bolo ka kui niipalju hoolt ja armastust sees, head isu 😉

  21. April 18, 2010 at 09:51

    ooojaa… õige bolognese trikk ongi selles, et lisaks tomatipyreele paned sama palju või natuke rohkem vett..
    ja siis hakkad seda seljankat keetma kuni ta mõnusalt paksuks läheb… ja peekonit lisada natuke alguses… Oikuraaaat 😀

    mul vastupidi roheline curry võttis ca tund aega 😀

  22. 25 Paul
    April 18, 2010 at 10:25

    Kui selline asi nagu õige bolognese trikk olemas on, siis pole selleks kindlasti mitte vesi..

  23. April 18, 2010 at 14:07

    Re Johan: kas tegid oma rohelise curry püree/pasta voi oli see ette valmistatud? Juhul kui ei ole nullist seda teinud, siis võin saata retsepti sest värskelt hakitud/purustatud koostisosad viivad asja totaalselt teisele tasemele (y) Viinis peaks koiki neid osasi leida olema ka kuigi isegi siin võib kohati tekkida raskusi näiteks laimi lehtede leidmisega.

    Bolo tegemisest ei oska eriti rääkida, ma arvan et ma teen seda suht ebatraditsiooniliselt.

    Muide, kui siin on keegi kel on mõni tüüpiline India curry ntks korma voi jalfrezi hästi välja tulnud andke teada sest ma alati panen mööda nendega ning ei ole julgenud tükk aega uuesti proovida:(

  24. 27 teetteeteed
    April 18, 2010 at 14:20

    Kui jätkata kokandusblogi lainel:

    1982. aastal patenditud retsept:

    • Nelja inimese toitmiseks läheb vaja 300 g veisehakkliha, 150 g peekonit, 50 g kollaseid porgandeid, 50 g varssellerit, 30 g sibulat, 5 spl tomatipüreed, pool klaasi kuiva valget veini, 250 ml piima ja veidi veiselihapuljongit.
    •• Peekon praadida kergelt läbi koos porgandite, selleri ja sibulaga. Lisada liha, vein ja puljong, lasta särisema ja lisada tomatipüree ning jätta kaheks tunniks tasaselt hauduma, lisades aeg-ajalt piima. Lõpuks timmida maitset musta pipraga.

    •• Kastet tuleb teha suure hoolega ja hautada erakordselt aeglaselt. Tagliatelle’t ei tohi vähemalgi määral üle keeta ja viimasel hetkel enne serveerimist tuleb puistata peale riivitud Parmesani.

  25. 29 johan
    April 18, 2010 at 15:26

    ma teen suhteliselt puise jamie oliveri retsepti järgi, aga kuna siin viinis on kõik suhteliselt värskelt saada, siis tuleb suht maitsev…

    2 porgandit
    2 suurt sibulat
    värsket basiilikut
    kuivatatud pune 2 supilusikatäit
    150 g parmesani riivitult
    400g hakkliha
    100g peekonit
    küüslauku SITAXXXXXX
    chillit SITAXXXXX
    2 kilo purustatud tomateid
    üks tuub kontsentreeritud tomatipüreed.

    minu kaks nippi on selles et kõigepealt enne vegede praadimist rohkes oliiviõlis peekonit ja pune läbi praadida

    + teine trikk on kontsentreeritud tomatipasta lisada enne 2 kilo tomateid ja see ka läbi pruunistada.. annab tugevama spetsiifilise maitse.. ei ole nii vesine pärast.

    + kolmas trikk on lisada paar minutit enne serveerimist podisevasse potikesse paar supilusikatäit parmesani.

    Paul ma eeldan, et vee asemel kasutad sa lihtsalt värskeid tomateid purustatult… päris nii maaköögiks ma ka kätte ei lähe ja laksan ikka poekraamist..

    aga nagu nende itaalia klassikutega ikka on… kõigil on oma arusaam sellest, milline ÕIGE pasta olema peab… õige on nii nagu teha oskad ja maitseb 😀

    Aga roheline curry valmis jah värsketest osistest ühest spets tai poest.. kõvasti hakkimist ja näiteks värske kapris näeb päris naljakas välja – aga meid oli 10 tk valmistamas ka seda ühe tai sõbra juhendamisel… laimilehti oli ka… currypaste oli kyll jah pakis, päris ise jahvatama ei viitsinud hakata :D.. aga nice and hot värk.

    teedu retsepti proovin järgi.

  26. April 18, 2010 at 16:56

    ega jah nende pastade ja currydega igal ühel oma teema, kasvõi carbonarat tehakse täiesti erinevalt hoolimata asjaolust, et komponendid täiesti paigas.

    Ma lisan ühe tomatisupi retsepti:

    1.kuumuta või (esimesed aurud välja kuni tekib pählilõhn)
    2. lisa maitseained. Alguses Masala (vahet pole milline, endale meeldib juurviljasegu enim) Peale masalat, segu koostisaineid eraldi (koriander, kurkum, kumin, kaneel)
    3.lisa 3-4 hakitud sibulat ja veidi ingverit (sega kogu kupatus korralikult läbi, hoia mõned minutid)
    4.lisa kooritud tomatid (enamasti panen 3 purki)
    5.kuumuta kaane all madalal tulel pool tundi
    6.lase saumiksriga kõik peeneks ja naudi

    Peale soovitan panna hapukoort ja piri pirit.

  27. April 18, 2010 at 19:15

    Nice one.. ma ei olegi tykk aega bolot teinud niiet proovin tuleval nadalal molema poisi retsepte kuigi tomatipyreed ma eelistaks valtida, pigem asendaks hakitud/purustatud tomatitega – ma yldiselt pigem Gordoni kui Jamie fann nagunii 😛 Ja Mowka supp laheb ka kaiku – ei ole tomatisuppi kunagi ise teinud veel (y)

  28. 32 Paul
    April 18, 2010 at 19:36

    Normaalne inimene ei peakski Jamie Oliveri fänn olema. Samas olen 100% kindel, et Gordon kasutab tomatipüreed ja hakitud tomateid mõlemaid 😉 Alguses pisut tomatipüreed sibulatega (ja küüslauguga) läbi küpsetada, hakitud tomatid tulevad hiljem pärast liha + salajased lisandid.

    Eesits on igatahes tomatipüreel ja tomatipüreel ka vahe. Üks on mingi mõttetu saast, mis meenutab pigem paksu tomatimahla ja teine on siis see õige stuff 🙂

  29. 33 johan
    April 18, 2010 at 22:00

    egas kohe fänn ei pea olema 😀 aga jäi silma retsept ja mõtlesin ära proovida ja toimis…
    paul sulle võiks köögikapid peale saata 😀

  30. 34 hannesebloginimi
    April 19, 2010 at 12:48

    martin, soovitan sinna suppi veel ohtralt küüslauku ja juuustu.
    tegelikult tahakski küsida, kas keegi teab, kuidas täiuslikult teha tomatisupile juustu/koore põhja nagu tehakse ntks hellas hundis ja selles austria mägihotelli restoranis, mille nime ma ei mäleta?

  31. April 19, 2010 at 13:53

    jepjep, eks iga kord saab erinevalt katsetatud, juust on tõesti asendamatu

  32. April 19, 2010 at 21:11

    Well cooked, sir

  33. 37 Kädi
    April 26, 2010 at 19:47

    Sattusin kokandusblogisse ohhoo

  34. 38 Kädi
    April 26, 2010 at 20:04

    Panen siis omalt poolt ka väärt retsepti teele, eile sai katsetatud ja tulemus oli eriliselt hea.

    800 g purustatud tomateid
    3 kartulit
    400 g hakkliha (veise)
    6 küüslaugu küünt
    2 sibulat
    1 värske tšillipippurikaun
    300 ml apelsinimahla
    hoolega värsket tüümiani

    Pannil küüslauk+sibul+hakkliha, maitseta pipra+soolaga. Potis tükeldatud katulid, purustatud tomatid peale, apelsinimahl sisse, mõnusalt podisema. Siis hakkliha ka potti, juurde tšilli ja las podiseda nii kaua, kuni kartul pehme. Serveerides kausi põhja juustu tükke ja sisse hästi palju värsket tüümiani et voila! Väga maitsev sai, kõrvale haukad leivaviilu ja paar lonksu külma õlle, kuhu laimiviil uppunud. Ja nautlemiseks sobib kõrvale sinu lemmik mixteip wellplayed lehelt!!

  35. 39 nublu
    May 17, 2010 at 14:13

    Mis lugu 56:40 algab? Või noh, see lookene Rihanna ja High Contrasti vahel. Aitäh ette ära…

  36. May 17, 2010 at 22:05

    Danny Bird feat Liquid – Sweet Harmony

    tseki kindlasti ka Liquidi origniaal versiooni, vanakooli tõeline klassik.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Well Played, Sir

Muusikablogi muusikasõpradelt muusikasõpradele. Kui sul on mõni omatehtud lugu, remiks või miksteip, mida tahaksid siin promoda, siis kirjuta meile: wellplayedblog@gmail.com

Statistika

  • 184,877 lööki

%d bloggers like this: